Profiel

 

Studio Go is een jong Rotterdams bureau voor ontwerp en advies op het gebied van architectuur en interieur. Studio Go is gespecialiseerd in woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie en benadert de opdrachten vanuit een duurzaam perspectief.


Persoonlijk
Studio Go staat voor een persoonlijke benadering. Samen met de opdrachtgever gaan wij op zoek naar de woonwensen om zo de woonomgeving te creëren die het best past bij de bewoners.


Frisse blik
Studio Go ontwerpt gebouwen en interieurs met als doel een prettige leefomgeving te creëren voor zowel de bewoners als de omgeving. Elke opdracht wordt met een frisse blik bekeken om zo tot een passend en verrassend ontwerp te komen.


Duurzaam
Studio Go wil graag bijdragen aan een duurzame leefomgeving en bekijkt elke opdracht vanuit een duurzaam perspectief, daarbij gaat Studio Go op zoek naar innovatieve duurzame oplossingen.


Deskundig
Studio Go is een klein bureau met jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw. Studio Go heeft een netwerk van professionals om zich heen, zoals een constructeur, stedenbouwkundige, interieurstylist, om zo een compleet en professioneel dienstenpakket te kunnen aanbieden.